Onze werkwijze

Uw glimlach maakt ons blij

Eerste bezoek
Graag ontvangen wij voorafgaand aan uw eerste bezoek de gegevens en röntgenfoto’s van uw vorige tandarts. Bent u bang voor de tandarts, geeft u dit dan van tevoren aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Tijdens het eerste bezoek voert de tandarts een algemene controle uit en inventariseert uw mondgezondheid. Indien nodig maken wij een gebitsoverzichtsfoto of röntgenfoto’s. Indien nodig wordt er een vervolgafspraak Ingepland voor behandeling.

Kinderen
Wij adviseren om kinderen vanaf de doorbraak van het eerste tandje regelmatig mee te nemen naar de praktijk. Zo went uw kind al jong aan een bezoek aan de tandarts en kunnen eventuele problemen tijdig ontdekt worden. Tandheelkundige zorg onder de 18 jaar wordt door de zorgverzekering vergoed.

Afzeggen afspraak
Wij reserveren voor uw afspraak tijd, ruimte en personeel. Wanneer u uw afspraak af wilt zeggen, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Zonder bericht of bij te laat afzeggen, zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Doorgeven wijzigingen
Bent u zwanger of onder behandeling van een arts, slikt u medicijnen of hebt u een hart- of vaatziekte? Meld dit altijd aan uw tandarts. Het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. Wanneer uw adres, telefoonnummer of mailadres wijzigt, horen wij dit graag.

Tarieven
We werken via de landelijk vastgestelde tarieven. De factuur van uw behandeling ontvangt u van Infomedics. Bij eventuele vragen over de betaling van de factuur kunt u rechtstreeks contact opnemen met Infomedics.

We werken volgens de landelijk vastgestelde tarieven van de NZA die u kunt vinden via deze link

Klachten
Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan horen wij dit graag van u. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen.